Телефон


Канцеларија: +389 34 211 131
Мобилен:      +389 70 320 517


Локација


Канцеларија: ИН-НЕХС ул.Гевгелиски Партизанкси Одреди 14

спроти стариот пазар
1480 Гевгелија, Македонија
Пошта: info@in-next.com


Контактирајте не