Добредојдовте

ИН-НЕХС веќе 10 години опстојува на информатичкиот пазар со сопствено решение за олеснување на секојдневните проблеми на оние кои се ориентирани кон шпедитерската дејност. Нашето решение е софтверски одговор на разните програми за царинско и шпедитерско работење, кои сигурно не еднаш ви претстаувале губење на време и нерви. На нашите корисници им нудиме отворен и комплетно надоградилив софтвер, како и најновата технологија и помош, потреба при донесувањето на клучни одлуки за водењето на претпријатие во вистинската насока.

Прочитај повеќе...

Соларни Системи

ИН-НЕХС нуди комплетна услуга набавка и монтирање на фотоволтаични системи.

Сонцето ни дава енергија која е евтина и обновлива.

Прочитај повеќе...

Преземете ги најновите измени

Само за ЕЦД корисници.Прочитај повеќе...

Продажба на компјутери: kупувајте On Line

Лаптоп.
Продажба нa екслкузивни модели на лаптоп и netbook компјутери со одличен дизајн и висок квалитет по најниски цени.Прочитај повеќе...

Персонални компјутери.
Продажба на компјутери од познати производители, Dell, HP, Toshiba, MSI и Acer, по цена од само 159 евра!Прочитај повеќе...