Се грижиме за вашиот бизнис
секоја минута

ИН-НЕХС нуди најразлични дизајнерски услуги поврзани со Интернет. Во нашето портфолио ќе најдете дизајнерски решенија за мали бизнис компании, портали за забава, патувања и лични веб страни. Наша цел е да го помогнеме и подржиме развојот и профитот на индивидуите и компаниите преку употребата на новите технологии. Создаваме простор во кој нашите клиенти можат да се претстават и да комуницираат со светот. Со производството и испорачувањето на квалитетна содржина, тие ќе создадат и стекнат онлајн репутација. Овозможуваме:

  • Изработка на веб страни: 110 EUR + гратис web hosting 1 година (основен економски пакет со 4 веб страни)
  • Одржување на веб страни
  • Изработка на лого
  • Консултации за прашања поврзани со Интернет
Доколку сте заинтересирани за некоја услуга,
Контактирајте не.